دستورالعمل ایمنی تخلیه و بارگیری

دستورالعمل ایمنی تخلیه و بارگیری
کد کالا: D 94

نام محصول علائم ایمنی :  دستورالعمل ایمنی تخلیه و بارگیری

کد کالا علائم ایمنی :  D94

safety sign 

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

دستورالعمل ایمنی تخلیه و بارگیری

در فرآیند جابجایی انواع بار صنعتی یا اسباب‌کشی، رعایت ایمنی افراد و بار، اولویت اصلی است تا از هر گونه خسارت جانی و مالی جلوگیری شود و کار انتقال بار، بدون مشکل انجام شود.

رعایت ایمنی هم در زمان بارگیری و هم در زمان تخلیه بار، ضروری است و افراد مربوطه باید با آگاهی و توجه کامل، بار را به ماشین حمل بار منتقل کرده و پس از رسیدن به مقصد، کار تخلیه را با نظم و آرامش انجام دهند. رعایت نکات ایمنی به بارهای گران قیمت یا خطرناک محدود نمی‌شود. تعداد کم بار و یا قیمت پایین ارزش بار، نباید موجب شود که رعایت ایمنی دست کم گرفته شود و سهل‌انگاری صورت بگیرد. مهم‌ترین نکته ایمنی در خصوص تخلیه و بارگیری، آگاهی کامل از نوع بار مثل شکستنی بودن، قابلیت اشتعال، حساسیت بالا نسبت به ضربه و غیره است. افراد باید بدانند باری که در حال انتقال هستند، چه شرایطی دارد و باید چه نکاتی را در روند انتقال رعایت کنند. این نکته به ویژه در مورد بارهای خطرناک، به افراد کمک می‌کند، بارگیری و تخلیه اصولی داشته باشند و از وقوع اتفاقات ناگهانی نیز جلوگیری می‌شود.

روند بارگیری و تخلیه بار، یک فعالیت مرکب است که هم به نیروی انسانی و هم به تجهیزات ماشینی نیاز دارد. ترکیب این دو می‌تواند روند انتقال بار را آسان و سریع کند. در عملیات بارگیری و تخلیه حوادث ناگزیری رخ می‌دهد که ممکن است سلامتی افراد و بار را تحت تاثیر قرار دهد. در این شرایط داشتن بیمه می‌تواند اطمینان خاطری برای افراد باشد که در صورت آسیب، خسارت آن‌ها جبران خواهد شد. داشتن چک لیست بار، در ایجاد نظم برای حمل و نقل بار موثر بوده و از سردرگمی و آشفتگی در زمان بارگیری و تخلیه جلوگیری می‌کند. در صورت بوجود آمدن شرایط اضطراری یا تغییرات آب و هوایی مثل طوفان، باران شدید و غیره، بارگیری و تخلیه باید با رعایت موارد ایمنی متوقف شود و در شرایط مناسب روند انتقال از سر گرفته شود. همچنین نور کافی برای بارگیری و تخلیه بار لازم است. پس بهتر است در روشنی روز کار انتقال بار انجام شود تا نور کافی برای بارگیری و تخلیه وجود داشته باشد. با انجام هماهنگی‌های لازم و برقراری نظم در روند حمل و نقل بار، از ایجاد ترافیک در محل بارگیری یا تخلیه خودداری کنید تا مزاحمت یا اختلالی در کار دیگران ایجاد نشود.

اگر بار وسیله‌ای خاص مانند ماشین‌آلات صنعتی است، باید از افراد متخصص و تجهیزات تخصصی استفاده شود؛ چرا که با توجه به هزینه سنگین ماشین‌آلات صنعتی، بایستی کار انتقال آن به شکل حرفه‌ای و اصولی انجام شود تا خسارتی ناشی از بی‌تجربگی یا کمبود تجهیزات بوجود نیاید. ماشین موردنظر برای حمل بار باید کاملا متناسب با نوع، ابعاد و وزن بار باشد تا بارگیری به شکل صحیح انجام شود و در طول مسیر انتقال، به دلیل وجود دست‌اندازها و پیچ‌ها، بار جابجا نشده و خسارتی ایجاد نشود.

رانندگی حرفه‌ای در طول مسیر انتقال بار، تاثیر بسیار زیادی در سلامت بار دارد. کنترل سرعت ماشین، نحوه ترمز و گذر از پیچ‌ها و دست‌اندازها از جمله مهارت‌های لازم راننده ماشین حمل بار است که بتواند بار را در سلامت کامل به مقصد برساند. در زمان بارگیری و تخلیه، ماشین مدنظر برای حمل بار، باید به طور کامل خاموش باشد تا زمانی که عملیات بارگیری یا تخلیه به طور کامل انجام شود. ماشین حمل بار، در هر مرحله از بارگیری و تخلیه، نباید بدون مراقب باشد. رها کردن ماشین حمل بار، عمل خطرناکی است و باید از زمان بارگیری تا تخلیه کامل، راننده یا هر شخص دیگری با دقت و مهارت بالا، از بار و ماشین مراقبت کند تا در صورت وقوع اتفاق پیش‌بینی نشده، واکنش درست را داشته باشد. قبل از تخلیه، باید چیدمان بار بررسی شود تا اگر قسمتی از بار دچار آسیب شده است، با رعایت موارد ایمنی لازم، تخلیه بار انجام شود تا از خسارت بیشتر جلوگیری شود. کفی‌های ماشین‌های حمل بار مثل کامیون و تریلی، معمولا صاف و لغزنده است. در این شرایط، باید چیدمان در نهایت دقت و احتیاط انجام شود تا آسیبی به بار وارد نشود. با توجه به نوع بار به لوازم مهار نیاز هست تا با محکم کردن وسایل در جای خود، از جابجاشدن و تغییر زاویه پیدا کردن بار در طول مسیر انتقال، جلوگیری شود. از جمله لوازم مهار می‌توان به تسمه، بند و زنجیر اشاره کرد که برای مهار انواع بار مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر بار شامل قطعات کوچک و بزرگ است، با قرار دادن وسایل کوچک در میان قطعات بزرگ‌تر، استفاده از مهار را آسان‌تر کنید. در زمان بارگیری و تخلیه، ماشین مورد نظر باید در محلی صاف قرار داشته باشد؛ به این دلیل که حتی شیب‌های کوچک نیز به اتصالات به کاربرده شده برای مهار بار، فشار مضاعف وارد می‌کنند که ممکن است خطرآفرین باشد.

سخن پایانی

بارگیری و تخلیه از جمله مراحل انتقال بار هستند که تاثیر مستقیمی در هزینه حمل و نقل بار دارند. رعایت نکات ایمنی و انجام عملیات بارگیری و تخلیه به شکل اصولی و صحیح می‎تواند از حوادث ناگوار و خسارت‌های سنگین جلوگیری کند. ماشین حمل بار متناسب با بار، از جمله نکات مهم در حمل و نقل بار است که در صورت عدم تناسب، می‌تواند خطرات جانی و مالی داشته باشد. امیدواریم با رعایت نکات ایمنی گفته شده در این مقاله، کار انتقال بار خود را بدون مشکل انجام دهید.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: